طرز تهیه دسر محلبی در منزل + فیلم تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده به ریاست رئیس‌جمهور هر زن فلسطینی، یک روایتگرِ فریادِ غزه است معرفی نخستین زن تلگراف‌چی در ایران قهرمان مسابقات سه نفره جام رمضان خراسان رضوی مشخص شد حضور ۵ بانوی خراسانی در  اردوی ملی والیبال نشسته پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان| آیا مهریه پشتوانه دختر است؟ زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید داراب آخرتی برگزاری مراسم بزرگداشت ثمینه باغچه‌بان در صد سالگی از قمر آریان، نویسنده و پژوهشگر فقید خراسانی چه می‌دانید؟ حضور ۲  دختر خراسانی در بسکتبال غرب آسیا قهرمانی دختر نوجوان نیشابوری در المپیاد جهانی دانش‌آموزی شطرنج ۲۰۲۵ گیاه کالانکوا، مناسب برای نگهداری در آپارتمان امکان‌پذیربودن بارداری اول در سنین بالای ۴۰سالگی چرا میزان پوسیدگی‌های دندان در زنان بیشتر از مردان است؟ تربیت دهه‌نودی‌ها نیازمند شناخت عمیق این نسل است
سرخط خبرها
توجه ویژه به زنان در سیاست گذاری‌های اجتماعی| مادر بودن، نقش مهمی که زنان را از مردان متمایز می‌کند

توجه ویژه به زنان در سیاست گذاری‌های اجتماعی| مادر بودن، نقش مهمی که زنان را از مردان متمایز می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۵۵۸۰
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
یک پژوهشگر با اشاره به اینکه در دهه‌های اخیر، یکی از گروه‌های اصلی مورد توجه در سیاست‌گذاری‌های اجتماعی بوده‌اند، گفت: دلیل این توجه، تفاوت‌های طبیعی و مسئولیت‌های خاص آنان در زمینه فرزندآوری و تربیت کودکان در خانواده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه کاکادزفولی با اشاره به موضوع سیاست‌گذاری‌های اجتماعی و نقش مادری در خانواده، اظهار کرد: زنان و بانوان در دهه‌های اخیر، یکی از گروه‌های اصلی مورد توجه در سیاست‌گذاری‌های اجتماعی بوده‌اند که دلیل این توجه، تفاوت‌های طبیعی و مسئولیت‌های خاص آنان در زمینه فرزندآوری و تربیت کودکان در خانواده است.

وی بیان کرد: مادری یکی از مهم‌ترین نقش‌هایی است که زنان را از مردان متمایز می‌کند، زیرا این نقش، مسئولیت‌ها و شرایط ویژه‌ای برای زنان و بانوان ما ایجاد می‌کند و بر خانواده و جامعه نیز تأثیر می‌گذارد، از دهه ۱۹۷۰ میلادی، با تغییر نگاه به نقش سنتی زنان (به‌عنوان خانه‌دار) و مردان (به‌عنوان نان‌آور)، نظریه‌های مختلفی درباره مادری شکل گرفته است.

این پژوهشگر و استاد دانشگاه با اشاره به اینکه در جمهوری اسلامی ایران، قانون اساسی بر اهمیت خانواده و نقش مادران تأکید دارد و بر اساس این قانون، زنان نیز باید هم در تربیت فرزندان (نقش مادری) و هم در مشارکت اجتماعی موفق باشند، یادآور شد: زیرا برای تحقق این هدف، برنامه‌ریزی دقیق دولت ضروری است.

کاکادزفولی متذکر شد: اما یک مشکل اساسی که وجود دارد و آن این است که سیاست‌های کلی گاهی در عمل به‌درستی اجرا نمی‌شوند، برای مثال سیاست‌های افزایش جمعیت ممکن است با سبک زندگی امروز زنان، به‌ویژه زنان شاغل و تحصیل‌کرده، هماهنگ نباشد، بنابراین، نیاز است سیاست‌ها بر اساس واقعیت‌های جامعه و نیاز‌های زنان تنظیم شوند.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.